🇳🇴 norskeonlymodels.site - Onlyfans-sider i Norge 🇳🇴

Opprett Onlyfans Konto

Tenker du på å opprette en Onlyfans-konto? Vi vil gå gjennom det i dette blogginnlegget, men vi starter med å fortelle deg hva plattformen er og dens formål.

Onlyfans er i dag en velkjent plattform over hele verden, og vi er ganske sikre på at du sannsynligvis allerede vet hva det er. Hvis ikke er det en plattform som ikke er begrenset til, men som mest brukes av skapere til å selge og markedsføre vokseninnhold til de som er interessert i å kjøpe det.

Onlyfans eksploderte under Covid-19 og gikk fra 7,5 millioner brukere i november 2019 til 170+ millioner i dag. Rundt 1,5 millioner av disse er skapere. Økningen i brukere skjedde når mange ble permittert fra jobben, var mer hjemme, følte seg ensomme og derfor begynte å lete etter nye måter å tjene penger på eller finne en slags bedrift.

Det er mange diverse Onlyfans-kontoer i dag, de kan være kjent i landet ditt for å være i et realityprogram, være kjente skuespillere, sangere, Norske Influencere på Onlyfans, eller de er kanskje ikke kjent i det hele tatt. Noen av skaperne velger faktisk å være anonyme og ikke vise ansiktene sine i innholdet de legger ut. I dagens blogginnlegg vil vi gå gjennom trinnene for å opprette en Onlyfans-konto – hva er fordelene og ulempene? Hva er trinnene for å registrere deg på plattformen? Og hvor mye kan du egentlig tjene på å ha en konto?

Til å begynne med vil vi ha én ting nevnt – det å ha en konto trenger ikke bety at du kun må publisere vokseninnhold – det kan være alt fra å vise frem hekleferdigheter eller undervise i matlagingskurs, som Onlyfans opprinnelig var ment for. Det er helt opp til deg! Uansett hva du velger å markedsføre, får du beholde 80% av inntektene dine, enten fra tips, abonnementer eller betal-per-visning-meldinger.

Hvis du er nysgjerrig på hvor mye penger du kan tjene per måned, så har Onlyfans beleilig laget en kalkulator der du kan få en estimert månedlig inntekt, bra ikke sant?!

👉Opprett din egen Onlyfans konto här 👈

tjene penger på onlyfans

Opprett din egen Onlyfans konto

Det er 100% gratis å bli med på plattformen, så du trenger ikke å bekymre deg for å tape penger; du kan bare tjene dem. Det tar bare noen få sekunder å opprette kontoen din, og du kan gjøre det her. Vær oppmerksom på at du må være minst 18 år for å opprette en konto.

Etter at du har registrert deg for Onlyfans-kontoen din, må du legge til bankinformasjonen din for å tjene penger og ta den ut på bankkontoen din (noe vi er ganske sikre på at du vil). Du kan ta ut penger så snart du har over $20 i hovedsaldoen din – som betyr at det har gått minst 7 dager siden pengene kom inn på kontoen din. Onlyfans behandler saldoen din på en rullerende 7-dagers basis, så hvis du mottok $1 den første i måneden, vil $1 være tilgjengelig for uttak den åttende i samme måned.

Når den økonomiske delen er fullført, må du bekrefte identiteten din med et offisielt ID-dokument som førerkort eller pass, pluss et bilde av deg selv ved siden av det. Dette er for å holde plattformen sikker og for å sikre at alle skapere er over 18 år. I tillegg til å verifisere deg selv, må du også svare på noen spørsmål om innholdet du planlegger å laste opp, og deretter kan du sende inn bekreftelsen. Dette tar vanligvis minst 72 timer.

Nå for moroa! Når bekreftelsen er behandlet, godkjent og fullført, kan du begynne å sette abonnementspriser og begynne å planlegge nettstedet ditt. Vil du ha en gratis side eller en der fans abonnerer for en pris per måned? Du kan også ha begge deler; mange skapere har det. Poenget med det er å ha gratis siden for teasere, og så kan fans der kjøpe ditt individuelle innhold, mens når det kommer til den betalte siden, kan du i stedet velge å legge ut disse teaserne, men i full lengde. Det viktigste er at du får ut innholdet ditt og at du publiserer ofte for å få fansen til å ønske å bli – de må føle at de får valuta for pengene.

En annen fin måte å tjene penger på Onlyfans er ved å be om tips. Selv om de ikke får noe tilbake, kan du tjene mye bare ved å være snill; ofte vil du få det organisk fordi fansen din virkelig liker deg.

Hvis du ikke ønsker å bli en kreatør, men du heller vil støtte noen ved å bli følger / abonnent / fan, så ser registreringsprosessen annerledes ut. Du trenger kun å legge til et kreditt- eller debetkort som kan brukes for alle betalingsabonnementer du ønsker å registrere deg for. Bare registrer deg med navn (fritt valg) og passord, så er du klar!

Oppsummering og siste tanker

Så, som en slags konklusjon på dette blogginnlegget – Onlyfans er en flott plattform enten du er en skaper eller en fan; du kan enten tjene penger eller hjelpe til med å støtte favorittskaperen din ved å være deres største støttespiller! Hvis du er redd folk vil dømme deg (vi vet stigmaet som Onlyfans har), prøv å ikke bekymre deg, gjør dine egne ting! For til slutt – hvem bryr seg om hva andre mennesker gjør? Selve plattformen viser kun en økning i antall brukere og har ingen tegn til å gå den andre veien, så hva venter du på? Registrer deg for en Onlyfans-konto i dag!

Leter du etter norske jenter på Onlyfans? Sjekk ut vår sammenligningsside, hvor vi lister opp en haug med jenter på Onlyfans fra Norge.

Se mer fra bloggen vår!