🇳🇴 norskeonlymodels.site - Onlyfans-sider i Norge 🇳🇴

Norske Influencere på Onlyfans

Onlyfans er en stor og kjent plattform over hele verden, og vi er ganske sikre når vi sier at den nok ikke har passert mange. En plattform som ikke er begrenset til, men som mest brukes av skapere til å selge vokseninnhold til folk som er interessert i å kjøpe det. Det er faktisk mange diverse skapere på Onlyfans – de kan være kjent i ditt land for å være med i et realityprogram, eller de er kjente skuespillere, artister eller har en stor følgere på sosiale medieplattformer som Instagram eller YouTube, eller de kanskje ikke er kjent i det hele tatt. Noen av skaperne velger faktisk å være anonyme og ikke vise ansiktene sine. I dette blogginnlegget vil vi liste opp influencere med Onlyfans, og spesifikt norske influencere med Onlyfans.

Du har kanskje grublet på å starte en Onlyfans-konto? Eller kanskje du har tenkt på å abonnere på noens side, gratis eller mot en månedlig avgift? Det er ikke bare personen i klassen din eller vennen din som har en Onlyfans-konto, men det er faktisk også mange norske influencere med Onlyfans. Vi er her for å gi deg all informasjon servert på et sølvfat, så hvis du er nysgjerrig på hvem den influenceren er – fortsett å lese.

Så la oss grave dypt inn i det fordi vi vet hvor tidkrevende det kan være å prøve å finne noen med dine preferanser. Det kan være enda vanskeligere å finne en influencer på Onlyfans fordi det er så mange kontoer å gå gjennom før du faktisk finner det / hvem du leter etter.

Johanne Nordeng Aasgaard – Realitydeltaker med Onlyfans

Ex on the Beach-deltakere Johanne Nordeng Aasgaard ble under en av de aller første episodene onanert med en Womanizer av en annen deltaker i programmet. I dag har hun en Onlyfans-konto der hun sier at hun er topp 0,06 % i verden. For å følge henne betaler du en månedlig avgift på $7.

realitydeltakere med onlyfans

 

Skuespillere med Onlyfans

  1. Nicoline Devik, 22 år gammel, er en skuespiller i Norge som kun har fans. Hun reklamerer sin Onlyfans gjennom å ha en link på sin Instagram der hun har 60.000 følgere. Hvis du har mange følgere på sosiale medier, er det en enkel måte å organisk skaffe følgere til Onlyfans. For øyeblikket krever hun et gebyr på $19 per måned for at du skal se innholdet hennes på Onlyfans side.

    Hun var i et intervju med TV 2 hvor diskusjonen handlet om markedsføring for Onlyfans og hvordan mindreårige kan se det. Hun sier dette på spørsmål om hun trodde at barn kan se innholdet:

    – Dessverre så kan barn bli eksponert for innhold som de ikke burde bli eksponert for. Det er derfor jeg har en separat Onlyfans for mine bikinibilder og undertøysbilder nettopp for å holde det unna barn og unge. Dette er det 18-års aldersgrense for.

    22-åringen mener fokuset heller burde ligge på opplæring knyttet mot barn.skuespiller med onlyfans
    Nicoline Devik er et eksempel på en skuespiller som har onlyfans. For å se profilen hennes, klikk her.

  2. En annen norsk skuespiller med Onlyfans er Thale Myhre. Hun vil ikke fortelle for TV 2 nøyaktig hvor mange følgere hun har der, men at hun lever av det hun tjener på plattformen. Hennes Onlyfans profil ser for øyeblikket ut til å være gratis å abonnere på, så pass på! Hun forteller også at karrieren hennes ikke har blitt nevneverdig påvirket av at hun har Onlyfans.

    en norsk skuespiller onlyfans
    Thale Myhre er et till eksempel på en skuespiller som har onlyfans. For å se profilen hennes, klikk her.

Influencere Onlyfans

  1. Helene Ekra er en av mange influencere i Norge som har Onlyfans. Hun jobber også med sin egen icing-studio, er Twitch-streamer på heltid, sosiale medier og så også Onlyfans hvor det i dag koster deg $19 i måneden hvis du vil abonnere på siden hennes.
    Hun sies å ha startet sin Onlyfan-konto under pandemitider da hun var innesperret. Når folk ble oppfordret / bedt om å holde seg hjemme så mye som mulig, ble fraværet av fotovennlige arrangementer lite. Mange selskaper og influencere ble satt i en vanskelig situasjon, da det plutselig ikke var mye for influencere å dele med følgerne sine.
    norsk influencer med onlyfans
    Helene Ekra er et eksempel på en skuespiller som har onlyfans. For å se profilen hennes, klikk her.

  2. Julia Nyland, 28 år gammel, bruker Onlyfans og sier at plattformen bidrar til mer personlig dialog. Hun argumenterer positivt for Onlyfans og mener samfunnet i stedet for å diskutere ulemper bør spørre seg hvorfor for eksempel sykepleiere og studenter i stedet ser på Onlyfans som en mer attraktiv løsning.
    influencer med onlyfans
    Julia Nyland er et till eksempel på en skuespiller som har onlyfans. For å se profilen hennes, klikk her.
 
 

Leter du etter normale norske jenter på Onlyfans? Sjekk ut sammenligningssiden vår, der vi viser en haug med norske jenter på Onlyfans. Eller kanskje du vil opprette din egen konto?